Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2014 16:48 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3201 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 21.11.2014 15:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ

НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

СОФИЯ

 

 

                                                    О  Т   В   О   Р   Е   Н   О     П   И   С   М   О

От Николай Гнчев Колев-Босия, София, ж.к. Борово, бл. 231, ап. 39

 

ГОСПОЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ,

Днес, на 20 ноември, отидох на протест пред сградата на Народното събрание на пл. Независимост. Протестът беше срещу неизпълнените права на детето, тъй като днес е международен ден на детето по случай конвенцията за правата на детето на ООН.

Там имаше мъже и жени. Една от жените беше дошла с детенцето си-син на 2 г. 4 м. Тя се кязва Десислава Харалампиева Христова, София, кв. Бъкстон, бл.15, вх. Г, ет. 3, ап. 6. Тя е разведена, а родителите и са починали. Не ходи на работа, защото няма кой да гледа детето и. От м. юли 2013 г. прави неуспешни опити  да осигури място на детето си в детска градина. От инстанциите и казват, че като не може да го гледа да им го даде за осиновяване!!!

Това е безумие и неверятна наглост!Но наглостта не свършва до тук.

На детето му се припишка и се наложи да търсим тоалетна. Най близо беше сградата на Народното събрание. Влязох в сградата откъм бул. Дондуков и помолих да пуснат майката с детенцето да се изпишка, защото то не може дълго да изтрае. Отговорът на охраната беше категоричен. Не може! Попитах ги кой може да реши този въпрос. Отговор не получих. Попитах ги за имената им. Отново не получих отговор.

Възникват няколко естествени въпроса:

1.       Раждаемостта в България е най-ниска в Европа. По този начин ли стимулирате раждаемостта?

2.       Народното събрание наистина ли е Народно?  Не е ли функция на обществото?

3.       Защо гоните по този начин младите хора от страната? Защото 86 % от младите висшисти са готови да напуснат България? От добро ли?

След като правите калпави закони в полза на един тесен кръг от олигарси и мафиоти не си ли давате сметка, че това е най-бързия начин да ви помете улицата. Търпението в един момент свършва и тогава става лошо.

Препоръчвам ви да купите 240 каски за предпазване на най-крехката част на българските депутати-главите им, защото както е тръгнало през зимата ще са им много необходими.

 

20 ноември 2014 г.

София                                                                                                   Николай Колев-Босия





Гласувай:
6



1. анонимен - Господин Колев-като общественик с ...
20.11.2014 17:02
Господин Колев-като общественик с влияние бихте ли отправили и запитване по ЗДОИ до председателя на народното събрание относно причините за наличието на пропусквателен режим в парламента? Как така български гражданин няма възможност свободно да влиза, и примерно наблюдава заседанията на парламента? В Германия всеки, дори и чужденец може да влиза и разглежда парламентът им-дори и като турист, и да гледа свободно заседанията-без да са нужни никакви разрешения. Значи ли, че в България депутатите се страхуват от собствения си народ-щом избирателят не може свободно да влиза в "народното" си събрание
цитирай
2. asthfghl - ...
21.11.2014 11:52
Леле, ако оригиналният текст на писмото е наистина толкова неграмотно написан, само още повече излагация за целокупното обществено мнение, от чието име така смело претендирате да проповядвате...
цитирай
3. asthfghl - 1.
21.11.2014 11:55
Анонимний, това е подвеждаща информация. В повечето европейски парламенти (включително и в самия Европарламент) си има процедура по предварително записване за регламентирани и водени от гид посещения:

http://www.europarl.europa.eu/visiting/en/locations/strasbourg.html

Не може всеки случаен минувач просто ей тъй да отвори вратата и да влезе из кулоарите или да присъства в зрителската ложа по време на заседание.
цитирай
4. анонимен - до анонимен asthfncksoifi
23.11.2014 12:08
asthfghl написа:
Анонимний, това е подвеждаща информация. В повечето европейски парламенти (включително и в самия Европарламент) си има процедура по предварително записване за регламентирани и водени от гид посещения:

http://www.europarl.europa.eu/visiting/en/locations/strasbourg.html

Не може всеки случаен минувач просто ей тъй да отвори вратата и да влезе из кулоарите или да присъства в зрителската ложа по време на заседание.
Достъпът до германския парламент е свободен. Пише го и в сайта им-34 милиона ТУРИСТИ са го посетили. Дори и чужденец свободно може да присъства да гледа заседанията. Достъпът е свободен за всеки, но предвид големия интерес се препоръчва да се запишеш-за да имаш място-препоръчително, но не задължително. Ако има места-не е неоходимо записване. В дните с голям интерес от публиката-може да не те пуснат, ако зрителските места са запълнени. Свободен е и достъпът да разгледаш кулуарите на парламента, като могат да не те допуснат, само ако има прекалено много туристи. Препоръчително, но не задължитлно е предварително записване. https://www.bundestag.de/htdocs_e/visits/besgrupp/plen

Достъпът до европейския парламет е свободен. Записваш се 15 минути преди посещението, и влизаш и разглеждаш-без да се обясняваш на никой. Можеш да гледаш заседанието-до запълване на местата за посетители, можеш да гледаш в зала с монитори-вътре в парламента, можеш да се разхождаш из парламента-като турист http://europa.eu/contact/visit/european-parliament/index_bg.htm
Пише си-за посещение от групи-2 месеца резервация
За индивидуални туристи-записване 15 минути преди влизането!

Посещението в парламентариума(това е посетителския център в Брюксел) е свободен, и всеки ден, като се пускат хората на групи от 20 човека.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11742470
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031